петък, 5 октомври 2012 г.

Whiskey Fest Sofia 4 - 6 октомври 2012

Преглеждайки блоговете днес се натъкнах на поста на Комитата за уиски събитие в София. Няма да описвам колко съжалявам че няма да можем да го посетим .... страданието ни е неописуемо.

Но какво да се прави. Освен да отидем на обиколка по дистилериите в Шотландия, за друго нещо с което да се утешаваме в момента не се сещам.

Както и да е. За всички любители или кандидат любители на тази благородна напитка имащи възможност да посетят феста е следващият линк : http://www.whiskeyfestsofia.bg/index.html.

Обърнете внимание на майсторските класове които се предлагат - ще имате възможност да разберете за традициите на Ирландското уиски, нещо повече за малцовите еликсири от Шотландия или за модерните възгледи на Американските производители на бърбън.

Ако не се доредите до класовете (на сайта на феста пише, че билетите са в ограничено количество), все пак можете да си купите билет за дегустация и да изпробвате няколко вида различни уискита.

...

Ще ви остава още един линк, към един уиски блог който за съжаление май е позамрял малко, но въпреки това има някой друга интересна статия и освен това е събрал и куп други линкове, така че ако обичате уиски, хъврелете му едно око.

Разделям се с вас с едно келтско slainte!


снимка: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Erskine_Nicol.jpg

Няма коментари:

Публикуване на коментар